Hyllar sin närmsta vän i ”Så mycket bättre”

Artisten: ”Den absolut finaste och närmsta vänskapen jag någonsin haft”

1 av 3 | Foto: TV4
Jill Johnson.
TV

Tidigare i år separerade Jill Johnson från sin före detta make Håkan Werner, då hade han ett barn på sex och ett halvt år tillsammans med en annan kvinna. I kvällens ”Så mycket bättre” väljer Jill Johnson att dedikera sin låt till exfrun.

– Absolut den finaste och närmsta vänskapen jag någonsin haft, säger artisten i programmet.

I kvällens avsnitt av ”Så mycket bättre” väljer country-artisten Jill Johnson att hylla en kvinna som hon kallar ”sin syster” och ”närmsta vän”, nämligen sin ex-mans före detta fru. I början var relationen ansträngd mellan de två kvinnorna och och de var ovänner under flera år innan de för några år sedan kunde enas igen, då var det ex-frun som valde att begrava stridsyxan.

”Då förstod jag att jag har en syster”

Hon hörde då av sig till artistens före detta man Håkan Werner och bad honom stanna hemma med barnen så att Jill kunde komma ut och träffa människor igen efter att hon hade fött barn och tillbringat mycket tid med sig själv.

– Hon sa så för att jag efter jag ammat och fått barn skulle få komma tillbaka till livet, och då förstod jag att jag hade en syster säger artisten i programmet.

”Närmsta vänskapen jag haft”

Det samtalet blev startskottet för en resa tillbaka till deras vänskap som gått förlorad under den frostiga perioden.

– Det var vår väg tillbaka till den den absolut finaste och närmsta vänskapen jag någonsin haft, säger Jill innan hon väljer att dedikera en av Danny Saucedos sånger till sin vän.

”Så mycket bättre” sänds i TV4 klockan 20.00.