Så minns vi OS i Tokyo

DAILY Med Sportbladets Makoto Asahara

Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify
 
Eller ⬇️ Klicka på Lyssna-knappen

Ett år försenat, men också ett år ännu mer efterlängtat. OS i Tokyo har varit speciellt på flera sätt.

Trots att man sköt upp det hela ett år för att undvika pandemin så har covid-19 varit allestädes närvarande. Det har varit tävlingar inför tomma läktare, nödläge och rekordmånga smittade i Tokyo.

Men förutom pandemin så har det varit precis så dramatiskt som det brukar vara. Daniel Ståhls och Simon Petterssons diskus-bragd glömmer man inte i första taget, inte heller Sarah Sjöströms otroliga comeback efter armbågsskadan.

Allt det här – och mycket mer – pratar vi om i dagens avsnitt av Aftonbladet Daily.

Gäst: Makoto Asahara, reporter på Sportbladet.

Programledare: Liv Elgenklöw.

Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify

Aftonbladet Daily är daglig podcast som sammanfattar och fördjupar aktuella nyhetshändelser och samtidsfenomen. Varje vardag intervjuar vi experter och reportrar för att ge en lite större bild av de nyheter som dominerar flödet.

Avsnitten släpps klockan 04.00 varje morgon och man kan prenumerera i alla podcast-appar som till exempel Podcaster, Spotify eller Acast. Om man följer Aftonbladet i sin smarta högtalare kan man dessutom få Aftonbladet Daily direkt i sitt nyhetsflöde. Aftonbladet Daily görs av Olivia Svenson, Jenny Ågren, MArcus Ulvsand, Amanda Hemberg Lind och Liv Elgenklöw.

 
Prenumerera på Aftonbladet Daily:
 På iTunes
 På Acast
 Spotify
 Via RSS


Mer från Aftonbladet Daily


Publisert:

LÄS VIDARE