Ica bjuder på 100-årstårta – fick oväntade reaktioner

NYHETER

På lördag kommer Ica bjuda på tårta i alla butiker för att fira att kedjan fyller 100 år. Men när de lade ut information om det hela på Facebook fick de inte bara glada tillrop.

Foto: Skärmdump Ica
Ica ska bjuda på prinsesstårta – men det togs inte väl emot av alla.

Det började som en oskyldig inbjudan till att fira ett 100-årsjubileum.

Vad gör du på lördag? Kom till din ICA-butik och fira vår 100-årsdag. Vi bjuder på tårta, jättemycket tårta!”, skrev Ica på den officiella Facebooksidan på torsdagen.

Men snabbt kom frågorna och reaktionerna i kommentarsfältet. Något som fått många att reagera i efterhand. Det var nämligen många som inte var nöjda över valet av just tårta, eller ville ha olika typer av garantier för just deras eget behov.

”Kan ni köra hem en tårta?”

Dels fanns kom det mängder av personer som vill ha ett anpassat tårtalternativ, något Ica också uppmanat butikerna att erbjuda. Det hindrade dock inte kommentarer som denna:

Foto: Skärmdump Facebook
Många behov att tillgodose.

Andra kan inte just den tiden då deras lokala butik bjuder på tårta, och hoppades därför att Ica skulle arbeta extra för just deras skull:

Foto: Skärmdump Facebook
Lägga undan?
Foto: Skärmdump Facebook
Hemkörning?

Vissa var bara kräsna:

Foto: Skärmdump Facebook
Ja, vad gör man?

Ica:s medarbetare Anna-Sara försökte svara de som hade frågor eller var besvikna, och många roades över hennes sätt att ta kritiken:

Foto: Skärmdump Facebook
Anna-Saras svar på frågan om Norge.
Foto: Skärmdump Facebook
Hon hyllades av andra i kommentarsfältet.
ARTIKELN HANDLAR OM

Ica