Här vägrar katten lämna sin räddares axel

Av: Aftonbladet, Eneida Berisha

Publicerad:
Uppdaterad:

Bränderna i Kalifornien har bringat en aldrig tidigare skådad förödelse. Men mitt i all tragedi så finns det några ljusglimtar – som hur en katt och en brandman finner varandra och blir vänner för livet.

Kalifornienbränderna har förstört hela städer och kostat närmare 100 personer livet. Det är delstatens värsta bränder någonsin och brandmän har kämpat med att släcka dem dag in och dag ut.

En av alla dessa tappra brandmän heter Ryan Coleman och ett av de liv han lyckats rädda var en ensam liten katts.

Den gråmelerade katten ville verkligen visa sin uppskattning för Coleman – och vägrade sluta göra det. Av Colemans leende att döma ser det inte heller ut som att han har något emot den lilla kattens kärlek.

Vägrar hoppa av brandmannens axel

På klippet som Coleman delat på sina sociala medier syns katten kela och gosa sittandes på brandmannens axel som om de känt varandra hela livet.

Inlägget med klippet har berört otroligt många. Över 30 000 människor har tryckt på dela-knappen och Coleman och hans kollegor överröses med kärleksfulla hälsningar från tusentals människor.

Än så länge vet ingen varifrån katten kommer eller vem den tillhör – men den verkar glad över att ha hittat till Colemans trygga famn.

Publicerad:

LÄS VIDARE