20 -årige mördaren försökte muta sig fri

NYHETER

Erbjöd polisen 270 000 för att släppa honom

Efter att ha erkänt styckmordet på sin flickvän Cara Marie försökte Mohamed D'Ali Carvalho Santos, 20, muta polisen med 270 000 kronor för att de skulle släppa honom.

Men mutförsöket filmades och visades i nationell tv.

– Den största belöning vi kan få är att se en psykopat som du bakom galler, säger en polis i klippet.

Foto: Mohamed D'Ali Carvalho Santos erkände först att han styckmördat sin flickvän Cara Marie. Sedan försökte han muta polisen för att slippa ut ur häktet.

Poliserna berättar att Santos skröt om mordet i ett textmeddelande till sin bror, Bruce Lee, som bor med sin mamma i London. "Bitchen är i påsen" löd texten, följt av en smiley, uppger Sky News.

Santos använde också mobiltelefonen för att fotografera flickvännens avhuggna huvud.

Kastade kokain

Bråket med flickvännen började enligt Santos när hon kastade ett fat med kokain på golvet. Han mördade henne för att hon hotat att att berätta om hans kokainmissbruk för hans föräldrar.

Santos advokat Odair de Meneses säger att hans klient har erkänt mordet, men att han inte var fullt ansvarig för sina handlingar eftersom han tagit droger oavbrutet i fyra dagar före hennes död.

Ville få bort kroppen

Santos uppger att han styckade kroppen eftersom han ville få bort den ur lägenheten. Bålen hittades i en resväska, brandmän letar fortfarande efter de övriga kroppsdelarna. Santos uppger att han lagt dem i påsar och kastat dem i vattnet från en bro.