Flygplatsbebisen söker sin mamma

avNivette Dawod

NYHETER

Tio dagar gammal lämnades han på toaletten

Foto: BBC
”Inte arg” 1986 hittades Steve Hyde, då kallad ”Gary Gatwick”, på tjejtoaletten på flygplatsen i Gatwick – föräldrarna är försvunna. 25 år senare har han en treårig dotter, Alanna, och försöker komma i kontakt med sin mamma – han vill att hon ska veta att han inte är arg på henne.

Den nyfödde pojken hittades på tjejtoaletten på flygplatsen Gatwick.

Nu – 25 år senare – vill Steve Hyde ha kontakt med sin mamma.

– Jag vill att hon ska veta att jag inte är arg på henne.

Steve Hyde lämnades på en hylla under handfatet inne på tjejtoaletten på

Londonflytplatsen Gatwick. Sedan försvann hans föräldrar för alltid.

”Mystiskt”

Nu har den brittiska tv-kanalen BBC gjort en dokumentär om Steve Hyde, eller ”Gary Gatwick” som han kallades i media när han hittades den 10 april 1986, bara tio dagar gammal.

– Att jag lämnades på en flygplats gjorde det så mystiskt. Det kan ha varit vem som helst, jag kan vara från ett annat land, det är så mycket folk som passerar genom en flygplats, det är som att leta efter en nål i en höstack, säger Steve Hyde till Daily Mail.

Vädjar till mamma

Steve har kvar den blå sparkdräkt han hade på sig när han hittades och den lilla Gary Gatwick-björnen som han fotades med för brittiska tidningar. Nu vädjar han till sin biologiska mamma om att träda fram. Han vill kunna berätta för sin treåriga dotter Alanna om sin bakgrund.

– Jag vill att hon ska veta att jag inte är arg på henne och att hon inte kommer att utsättas för publicitet om hon träder fram.