’Korv är min drog’

Publicerad:
Uppdaterad:

NYHETER

David äter 13 stycken – varje dag

LONDON. David Harding, 47, har sökt hjälp mot sitt beroende.

Han kan inte sluta äta korv.

– Drogmissbrukare behöver sin speciella medicin, det är likadant för mig. Förutom att min drog är korv, säger han.

HAR SÖKT HJÄLP  I 42 år har David Harding ätit minst en korv varje dag. ”Jag kan inte uthärda tanken på att leva utan maträtten”.
Foto: Foto: SCANPIX
HAR SÖKT HJÄLP I 42 år har David Harding ätit minst en korv varje dag. ”Jag kan inte uthärda tanken på att leva utan maträtten”.

Trots att han har tagit hjälp av en psykolog och till och med blivit hypnotiserad har ingenting hjälpt. David Harding kan inte sluta äta sin favoriträtt. En vanlig dag kan han trycka i sig 13 korvar. I bröd. På tallrik. Med mos eller äggröra.

”Kan inte leva utan”

– Jag kan på allvar inte uthärda tanken på att leva utan korv, säger han till Daily Mail.

Sedan fem års ålder har David Harding ätit minst en korv om dagen. Att hans enkelspåriga matvanor skulle vara ett beroende slog honom förra året – när hans fru Susan bestämde sig för att ”laga något annorlunda” till middag.

– Jag blev lite galen av bara tanken på det. Det fick mig ur spår. Det var då jag insåg att något inte var helt riktigt och sökte professionell hjälp.

”Inget fel”

Men trots att David Harding har lagt över 20 000 kronor på terapi och behandlingar, inklusive två besök hos en hypnotisör, har ingenting hjälpt.

Experter har sagt till honom att beroendet inte är fysiskt.

– Tydligen så gillar jag bara korv helt enkelt. Det är ju ingenting fel med det, men jag måste hitta något sätt att kontrollera mina drifter, säger David Harding.

Publicerad: