”På Plaza dansar jag och flirtar”

NYHETER

Du får tusen spänn – hur bränner du dem på stan i kväll?

Foto: Jenny Petersson börjar med vin från Systemet hemma, efter att ha frossat i havets läckerheter på Grill och charmat männen på Plaza Club åker hon hem – ensam.

Jenny ”Velvet” Petersson, 30, artist:

Jag börjar med att springa och köpa ett gott vitt mousserande vin på Systemet. Jag har bjudit hem mina kompisar till mig, de dyker upp vid sjutiden och vi delar på vinet som en liten förfest.

Vid halv nio har vi bokat bord på Grill, så då åker vi dit. Där blir det dyrt! Allt är gott där, det är jättesvårt att välja. Men det brukar bli pilgrims-musslor till förrätt och tonfisk till varmrätt. Även här delar vi på en flaska gott vitt vin.

Internationell drink

Efter det, vid midnatt, så drar vi till restaurang Viola och tar en drink.

Det är trevligt där, internationell stämning, bra musik och trevlig personal. Jag dricker en mojito.

Bara var charmig

Sista stoppet blir Plaza Club, framförallt för att det är ett nytt ställe, jag har varit lite trött på de gamla vanliga. Sen så är det också ett snyggt ställe. Här blir det ett glas champagne. Jag dansar mycket, och flirtar också lite grand. Jag tycker att det är kul att flirta. Man ska inte ha några speciella flörtknep, utan bara vara charmig. Får man till det får man till det. Dessutom har man något att prata om dagen efter med sina kompisar.

Men taxin tar jag ensam hem, sån är jag.

Sofia Larsson