Rear ut barnvagnen efter partnerns diss

avDennis Jörnmark Callstam

Publicerad:
1 av 3 | Foto: BLOCKET / Skärmdump
Här är Martins Blocket-annons.

Martin ville överraska sin partner med en barnvagn. Men han fick nobben – och rear nu ut presenten i en uppmärksammad Blocketannons.

"Tydligen ville inte 'vi' ha den", skriver Martin.

Martin och hans respektive väntar barn. Och då kan det förstås vara läge att börja fundera på hur den nyfödde ska färdas när det väl är dags.

Martin ville ligga steget före och slog till på en barnvagnsöverraskning – vilket inte blev så uppskattat som han kanske trott.

"Färgen är skitsnygg i grön melerad men tydligen ville inte 'vi' ha den färgen", skriver han i en Blocketannons där han rear ut vagnen.

Vill ha "frid i hemmet"

Han fortsätter att berätta om sin partners invändningar mot vagninköpet:

"Tydligen så ska man själv inte ta ett beslut om att överraska med en ny barnvagn till någon som vet vad hon vill ha. Får skylla mig själv!"

Annonsen avslutas med hopp om bättre stämning i framtiden.

"Kom och köp denna nu så det blir frid i hemmet", skriver Martin.

Väcker reaktioner

I sociala medier har Martins annons delats en hel del – och många tycks känna igen sig i det han beskriver.

På Twitter skriver en användare: "Bästa annonsen haha. I feel you Martin!", och kända komikern Simon Svensson har också uppmärksammat Martins tilltag:

Alla är dock inte lika positiva. Sedan Blocket länkade annonsen från sin Facebooksida har kommentarerna haglat även där.

"Han får faktiskt skylla sig själv. De flesta mammor är väldigt noga med vagn, bilbarnstol osv", skriver en användare. En annan tycker att Martins partner får orimligt mycket kritik:

"Vad är det med er alla?! Döma ut en person på en annons! För att dem ville göra den rolig. Skärp er", skriver användaren.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

Blocket