Hånades för sin ”mammamage” – bara dagar efter förlossningen

1 av 2 | Foto: Främlingens kommentar fick Giovanna att ge svar på tal på Instagram.
NYHETER

För mindre än två veckor sedan födde brittiska Giovanna en son. Elva dagar efter förlossningen kom en främling fram och kommenterade att hon fortfarande hade magen kvar. Nu hyllas Giovannas klockrena svar av tiotusentals.

Den 16 februari föddes Giovanna och Tom Fletchers andra son – en födsel som blev viral efter att Tom, brittisk popsångare i bandet McFly, livestreamade det hela och la ut ett klipp på Youtube. Giovannas förlossning ledde därmed till nyhetsrubriker runt om i Storbritannien.

Pekade och skrattade

Trots det, bara elva dagar efter förlossningen, kom en främmande kvinna fram till henne och pekade på hennes mage samtidigt som hon skrattade och sa ”Kolla, hon har fortfarande kvar magen!”

I ett uppmärksammat inlägg på Instagram skriver Giovanna att hon blev så ställd av kommentaren att hon började skratta.

”Men orden fastnade hos mig, uppenbarligen. Och som att det inte räckte med att hon pekade och skrattade – hon sa även till mig att mitt ansikte skulle behöva ”smalnas av lite”. Men mest av allt blev jag förbluffad över hennes behov att dela med sig av sina åsikter...”.

”Kommer aldrig sluta vara tacksam”

Inlägget har på bara någon dag gillats av över 63 000 människor.

Giovanna skriver vidare:

”Ja, jag har fortfarande kvar min bula. Men den bulan bar min lilla pojke i nio månader. Den där bulan har fyllt min värld med mer kärlek och ljus än jag trodde var möjligt. Den där bulan utför mirakel... Min bula kommer att försvinna med tiden, men jag kommer aldrig sluta vara tacksam över den och över allt som min kropp givit till mig #spridkärlek".

ARTIKELN HANDLAR OM