Nu drar julhandeln igång

Foto: Selfridges
NYHETER

Trött på sol, bad, allsång och annat somrigt och redo att ta dig an julen? Då ska du åka till London där varuhuset Selfridges redan öppnat upp sin julavdelning för i år.

Vi befinner oss bara i början på den sista sommarmånaden och kräftsäsongen har knappt börjat men redan nu kan man shoppa loss inför jul. I alla fall om man befinner sig i London. För nu har varuhuskedjan Selfridges öppnat upp sin julavdelning på fjärde våningen i flaggskeppsbutiken på Oxford street, skriver de i ett pressmeddelande. Den som är sugen kan välja och vraka bland tusentals olika juldekorationer, ända fram till jul.

”Vi måste se till att vara redo”

Enligt de själva ska de vara först ut i världen med julhandeln, det är dock inte första gången de startar på sommaren. Enligt butikschefen Geraldine James är varuhuset en destination för alla som älskar julen. Den stora anledningen till tjuvstarten är just julfantasterna och turisterna.

– Vi har så många kunder som besöker oss från hela världen och som är ivriga att få med sig festliga souvenirer som de inte kan köpa hemma under sin sommarledighet. Så vi måste se till att vi är redo att visa upp juldekorationer som de kommer att uppskatta, säger Geraldine James i pressmeddelandet.

Följ oss på Facebook

ARTIKELN HANDLAR OM

London