Dubbel olycka på E4

NYHETER

En bil har voltat på E4 i höjd med Örkelljunga i södergående färdriktning. En annan personbil har också kolliderat med ett räddningsledningsfordon som varit på väg till den ursprungliga olycksplatsen. Nu råder åter full framkomlighet.

En bil med en personer i har kört in i ett räcke och voltat över vägbanan och landat nära mittgrenen på E4:n i höjd med Örkelljunga. Larmet kom in vid 14.25.

– Vi har en olycka i södergående färdriktning. Personen som funnits i bilen är ute ur fordonet enligt räddningstjänsten, säger Jimmy Modin, presstalesperson vid Malmöpolisen.

Föraren har förts till sjukhus.

Kolliderat med räddningsfordon

Ytterligare en olycka har inträffat strax norr om den ursprungliga olycksplatsen efter att ett räddningsledarfordon och en personbil har kolliderat. Larmet för den andra olyckan, som också skett i södergående riktning, kom in vid 14.54.

– På väg dit får vi ytterligare en olycka strax norr om den ursprungliga olycksplatsen. Jag uppfattar det som att räddningsledarfordonet varit på väg till den första olyckan, säger Anna Göransson, presstalesperson vid Malmöpolisen.

Enligt räddningstjänsten i Helsingborg handlar det om en mindre kollision utan personskador.

Stopp i trafiken

Olyckan orsakade stopp i trafiken under cirka en timme, men nu uppger polisen att det ska råda full framkomlighet igen.