Singel-Hanna: ”Sätt dig i mitt knä så sparar vi tid”

NYHETER

Fler och fler anländer till festen och stolarna börjar ta slut. "Sätt dig i mitt knä på en gång så sparar vi tid." Han tittar med sina intensiva blåa ögon och flinar. Ordern kommer från den mörka lufsen jag inte sett på en månad.

Sist pratade vi till åtta på morgonen. I tkväll fortsätter vi därifrån utan att bry oss om de andra. Enda avbrottet är när hans kompis tar mig åt sidan för att försäkra sig om att hans vän är i gott förvar. Jag skrattar och lovar att han är det.

Vi har redan plöjt igenom grundläggande värderingar, familjekonstellationer, singelliv vs förhållanden, ex och förbjudna beteenden, musik och tv-program.

Bortsett från att han tittar på sporten så är han som jag. Klart jag inte blåser honom. Dessutom har han något genuint över sig. Något får en att känna sig bekväm i hans sällskap.

Det är nog därför jag inte får spel när han åtta timmar senare säger han kommer att bli kär i mig. Jag bara hoppas att det i så fall är ömsesidigt.

När efterfesten mest består av personer som sitter med slutna ögon och öppna munnar går vi och lägger oss.

Jag tänker att det var en bra idé det där med att spara tid. Det var skönt att redan nu få reda på att han inte snarkar.

Singel-Peter: ”Vem vill ge mig en chans?”