Bandidos president gripen

NYHETER

Polisens beslag: knark för miljoner

Polis grep i går Bandidos president och två underhuggare i Stockholm med narkotika värt flera miljoner kronor.

Ett 40-tal poliser slog samtidigt till i Skutskär och grep sju medlemmar i mc-klubben Badabings för sexhandel på internet.

I Skutskär är en 26-årig kriminell från öst huvudman i en liga, som spelat in sexfilmer med webbkamera och sedan sålt filmerna på internet.

Sannolikt har sexfilmerna spelats in i öst och sedan sålts till bland annat svenska köpare.

26-åringen har organiserat sexhandeln.

Den yngste i sexligan greps i går när han kom med färjan från Tallinn.

Många lurade sexköpare

Många svenska sexköpare har lurats att uppge sina koder till Föreningssparbanken på internet och rånats på stora summor. Deras första offer blev av med 210000 kronor, uppger Aftonbladets källa. I Stockholm grep polis från Rikskriminalen Bandidos president när han i går kom i sin bil mellan Midsommarkransen och Mälarhöjden. Hans två underhuggare anhölls samtidigt.

10 kilo narkotika

Bakom det tillslaget fanns rikskrims spanare och ett stort antal beväpnade poliser. -De två knarkpartierna väger var för sig omkring 10 kilo, säger Aftonbladets källa och uppskattar värdet till miljontals kronor på gatan. Männen delgavs misstanke för grovt narkotikabrott. I natt bevakade polisen flera heta adresser i Stockholm som knyts till Bandidos, uppger Aftonbladets källa.

Lennart Håård, Emma Löfgren