Melodifestivalen 2021: Så vet vi vilka som ska tävla

PODD Tobbe Ek om den stora överraskningen

Publicerad 2020-12-01

Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify
 
Eller ⬇️ Klicka på Lyssna-knappen

Det kan tyckas som att det är en evighet tills februari 2021 och kommande säsong av Melodifestivalen. Aftonbladets nöjesredaktion har redan avslöjat 27 akter av 28 möjliga. Vi vet redan nu att artister som Eric Saade, Charlotte Perelli, Arvingarna och förra årets vinnare The Mamas ska vara med.

Vem är den stora överraskningen i år och hur kommer tävlingen ens gå till under pandemin? Vi tar en närmare titt på allt kring festivalen i det här avsnittet av Aftonbladet Daily.

Gäst: Tobbe Ek, reporter på Aftonbladet.

Programledare: Jenny Ågren.

Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify

The Mamas på scenen under Melodifestivalen 2020.

Aftonbladet Daily är daglig podcast som sammanfattar och fördjupar aktuella nyhetshändelser och samtidsfenomen. Varje vardag intervjuar vi experter och reportrar för att ge en lite större bild av de nyheter som dominerar flödet.

Avsnitten släpps 04:00 varje morgon och man kan prenumerera i alla podcast-appar som till exempel Podcaster, Spotify eller Acast. Om man följer Aftonbladet i sin smarta högtalare kan man dessutom få Aftonbladet Daily direkt i sitt nyhetsflöde. Aftonbladet Daily görs av Olivia Svenson, Marcus Ulvsand och Jenny Ågren.

 
Prenumerera på Aftonbladet Daily:
 På iTunes
 På Acast
 Spotify
 Via RSS


Mer från Aftonbladet Daily