Langarens fräcka frisyrkupp: Knarkrosett i håret

avMatilda Aprea Malmqvist

Publicerad:

En kvinna anhölls för narkotikabrott efter att en polis upptäckte att hon hade en rosett i håret fylld med drogen metamfetamin. Kvinnan nekade till brott och svor på att hon inte visste att den var där.

– Någon annan måste ha satt den där, jag visste inte att den var där, sa hon till polisen.

Jessica Bernice Kropp, 38, var ute och körde i Arkansas, USA, förra månaden när hon stannades av polis på grund av ett ogiltigt registreringsbevis. Men det visade sig att hon varken hade giltigt körkort eller försäkring och att hon lånat bilen, skriver The Sun.

Polisen fann också att hon hade fem olika efterlysningar på sig för olika misstänka brott. När Jessica Kropp blev ombedd att kliva ur bilen såg de något märkligt i hennes hår, en rosett gjord av en liten plastpåse som satt fast med en hårnål. Den visade sig vara fylld med drogen metamfetamin.

1 av 2 | Foto: Marion County Sheriff's Office.
Jessica Kropp hade metamfetamin i en rosett i håret.

Rosett i håret med metamfetamin

Enligt polisens utsaga ska de ha frågat Jessica Kropp om det var ett dåligt skämt var på hon låtsats som att hon inte visste vad de pratade om, skriver tidningen.

– Du har en rosett gjord av en påse metamfetamin, sa polisen, enligt The Sun.

Jessica Kropp ska då ha svurit på att hon inte visste att den var i håret.

– Jag visste inte att den var där, någon annan måste ha satt den där, ska hon ha svarat.

Efter att polisen genomsökt bilen hittade de flera påsar av metamfetamin, andra receptbelagda läkemedel samt en elektronisk cigarett fylld med THC-olja och metamfetamin. Kvinnan är nu anhållen misstänkt för bland annat narkotikabrott och langning.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

USA

Arkansas