”Han har aldrig haft en österländsk kvinna”

NYHETER

Läs Farias kärleksmejl – ord för ord

Exmodellen och sekreteraren Faria Alam, 38, hade inte bara en glödhet relation med Svennis, utan med förbundets högsta boss Mark Polios också.

Här är de hemliga sex-mejlen som avslöjade triangeldramat – ord för ord.

Mejlen, som Faria skickade till en vän under tiden för romansen, beskylldes först av Fotbollsförbundet för att vara falska.

Men i söndags fick de ge upp. Bevisningen mot var för stark och fotbollsförbundet gick öppet ut och bekräftade otroheten.

I samband med att den brittiska tidningen Daily Mirror publicerade mejlen från Faria, framkom även at hon hade haft en affär med FA:s chef Mark Polios, som hon i mailen kallar för Pretty Polly, eller PP.

Aftonbladet.se kan i dag publicera mejlen från februari i år, det ena mer detaljerat än det andra:

”Jag hade en underbar helg? måste jag säga? och sexet var fantastiskt? väldigt passionerat.”

”Jag är 36, ogift (och älskar det), mitt sociala liv är otroligt? jag dejtar kända människor (men jag kan inte säga vem är jag rädd)”

”I natt när jag träffade PP fixade jag lite mat och sånt på en restaurang och försäkrade mig om att de var diskreta? de enda som var där var tre asiatiska män? men ingen var intresserad av mig”

”Nu är attraktion för mig sinne? intellekt, och mognad, eftersom mannen som jag dejtar är markant äldre än vad jag är? jag älskar det! Nåväl, alla äldre män älskar mig? han är 51 förresten!”

I ett mail ville Faria att väninnan skulle gissa vem den nya mannen i hennes liv var:

Mr Football? Menar du coachen? Nej – även om han är mitt nästa STORA projekt. Nej, namnet jag menar är det här ställets STORA man – nämner inga namn? jag kan inte? ledsen vännen.”

Vissa av mejlen innehåller detaljerad information om Farias sexliv. I ett av dem erkänner hon att hon inte bara njuter av sex med kända män:

Bli för guds skull inte generad för något du gör i livet, se det alltid som en erfarenhet. ”Jag ångrar det inte – jag älskade det, njöt av det – den här tjejen var lysande och jag hade det enormt bra när jag gjorde det – JAG BRYR MIG INTE! – MEN – jag kan säga så här? JAG FÖREDRAR MÄN!”

”Jag har kul när jag träffar mannen som jag dejtar? Jag övertalade honom under tre månader med sms? och telefonsamtal? men det var nyligen som vi bestämde oss för att ge det en chans? så vi får se?”

”Det är inte så att jag är kär i PP – men jag gillar honom mycket – det är allt. Jag sitter på samma våning som PP förresten? så du kan nog förstå – men jag är totalt professionell när vi möts och det är han också.”

”Visst skulle det vara trevligt att vara gift, men jag bryr mig allvarligt talat inte så mycket och om du är orolig för att jag är med en man som redan har barn? tror du inte att jag redan har tänkt igenom det här?”

HAN har aldrig haft en österländsk kvinna? Därför kanske han tycker att någon som jag? som gillar honom så mycket (jag är rädd att du tror att jag älskar honom, men det gör jag inte – jag känner mig själv vännen), FAKTISKT INTE ÄR SÅ DÅLIG FÖR HONOM.”

Det här är förhoppningsvis något som kommer att leda till något djupare – exakt vad det skulle vara vet jag inte just nu, men det rör i varje fall på sig – vi är inte bara ”vänner”.

”Jag vet att han verkligen älskar mig (som han berättade för mig i natt), han håller om mig som om det vore den första gången han höll om en kvinna – grejen med mig är att jag behöver känna mig behövd? Kanske? kommer det från min mor men vad det än är? är det inget dåligt eftersom jag känner mig toppen.”

När väninnan till slut börjar misstänka vem PP är frågar hon i ett mail om hans initialer är MP:

”Ja, det är hans initialer, men snälla berätta det inte för någon. Jag kallar honom PP – Pretty Polly som täcknamn – så snälla kalla honom det även fortsättningsvis.”

Fotnot: Mejlen är översatta från engelska till svenska. De blev först publicerade i brittiska tidningen Daily Mirror.

Läs mer:

Tidigare:

Anna-Maria Carnhede