Nyheter

”Jag ska åka limousine i en vecka”

Av: 

Minimedia

Agneta Wahlström

NYHETER

Nalle Knutsson satsar på storvinst

På lördag kväll, den 4 oktober, gästas BingoLive-studion av showartisten Nalle Knutsson. Han har aldrig spelat Bingo tidigare men ser fram emot sin debut med spänning.

– Vinner jag ska jag åka långlimousine i en vecka.

I samband med lördagens Premiärbingo sänder svenskaspel.se BingoLive-tv och Kjell ”Nalle” Knutsson är på plats.

– Det ska bli jätteskoj och jag ser fram emot detta.

Nalle Knutsson är ganska nyligen hemkommen från Indien. Tv-sändningen är bland det första han gör sedan hemkomsten. Tidigare har han bland annat gjort ett flertal musikal- och teaterroller, medverkat i dokusåpan Beach Club Goa som sändes under 2005. År 2000 ledde han ”Nalles Show” som sändes på kanal 5, där en grupp individer satte upp en show som de sedan turnerade med i Sverige.

Hur känns det att vara med på BingoLive-tv?

– Jag har aldrig vunnit något och jag spelar nästan aldrig. En Trisslott då och då har det väl blivit. Det ska bli roligt. Jag hoppas att jag vinner!

– Jag har blivit ombedd att ha på mig en kaftan, och det kommer jag att ha.

Nalle Knutssons mamma vann för länge sedan 2 500 kronor på Bingo. Den vinsten fick han del av och köpte en mobiltelefon.

– Den var stor och vägde säkert ett kilo, skrattar han.

Vad skulle du göra om du vann 100 000 kronor?

– Då skulle jag åka långlimousine i en vecka. Det är inget man ser så ofta nu för tiden, fnissar Nalle Knutsson. Jag skulle vilja åka ner till Himachal i Indien där Sanjay, ett av mina fadderbarn, bor. Han jobbar som guide för turister som vill vandra i bergen. Det skulle vara roligt att hälsa på honom i en vecka eller två. Han är nygift och jag har bara sett hans fru på kort.

Vad händer dig härnäst?

– Jag kommer att sjunga på olika ställen, bland annat i Göteborg. Dessutom är ett nytt tv-program på gång. Men jag kan inte avslöja så mycket om det än, säger han hemlighetsfullt.

Blir det långlimousine och resa? Knappa in svenskaspel.se på datorn mellan 19.00 och 21.00 lördagen den 4 oktober så får du se om det blir någon jackpott för Nalle Knutsson.

ANNONS

Hemmatest Covid-19 Antigentest finns nu i lager med SNABB leverans.

Extern länk från Quicktest

Köp här

Publisert:

Aftonbladet

/

Nyheter