”Det var något som gick fel”

Uppdaterad 2011-03-10 | Publicerad 2010-03-30

Nu talar Thomas Di Leva ut om misstankarna att han slog sin flickvän

Polisen larmades till Thomas Di Levas villa.

Han misstänktes ha misshandlat sin flickvän – men utredningen lades ner.

Nu talar artisten för första gången ut om dramat i höstas.

anklagades I november förra året anmälde en polispatrull Thomas Di Leva för att ha slagit sin dåvarande flickvän Zinat Pirzadeh. Utredningen lades ner tre dagar senare. Nu talar Di Leva ut om misshandelsanklagelserna: ”Det kändes naturligtvis oerhört jobbigt eftersom det inte fanns någon grund i anklagelserna”.

Natten till den tredje november förra året kallades polisen ut till en villa söder om Stockholm.

En kvinna hade ringt från adressen och bett dem komma. På plats fann patrullen Tomas Di Leva, 46, och hans dåvarande sambo Zinat Pirzadeh, 43. Hon är ståuppare och har bland annat deltagit i ”På spåret”.

Båda var mycket upprörda och polisen förhörde dem i varsitt rum. Det patrullen hörde och såg gjorde att de upprättade en anmälan om misshandel och en utredning inleddes.

Di Leva: Är emot våld

Några dagar senare lades utredningen mot Di Leva ned eftersom Zinat inte ville medverka. Men trots det har tiden därefter varit tung.

– Det kändes naturligtvis oerhört jobbigt eftersom det inte fanns någon grund i anklagelserna. Men jag hade stöd från skivbolag, vänner och min före detta fru. Alla omkring mig, som vet vem jag är, säger Thomas Di Leva till TT Spektra.

Di Leva vill inte berätta vad som hände den där natten i november, men erkänner att något gick snett.

– Helt uppenbart var det något som gick fel. Vad som hände den kvällen är mellan oss inblandade, men det hade absolut ingenting med våld att göra. Jag kan i ett frustrerat tillstånd ringa till polisen och säga att du har slagit mig, och de kommer hit. Men de kommer snabbt att märka att så inte är fallet. Jag är emot våld i alla former och vill nu bara gå vidare med mitt liv, säger Thomas Di Leva till nyhetsbyrån.

Har gått vidare

I dag lever Di Leva och Zinat Pirzadeh åtskilda och Di Leva har träffat en ny kvinna.

Zinat Pirzadeh säger att även hon gått vidare i sitt liv och tar helt avstånd från Di Leva.

– Jag avstår från att kommentera för jag vill inte vara en del av en medial pajkastning. Jag har ett eget liv och Di Levas förehavanden har inget med mig att göra. Alla har ett ex någonstans, vem bryr sig? Jag vill inte ha något med honom att göra, säger hon.

– Jag har inte mått så här bra på jättelänge, jag har fantastiska projekt framför mig och jag har kärlek i mitt liv och jag känner mig älskad. Jag mår bra och Di Leva har inget inflytande och ingen plats i mitt liv längre.

Aftonbladet har förgäves sökt Tomas Di Leva för en kommentar.

ANNONS