Jetset – på rätt sätt

NYHETER

Snygga Nox lockar kändiseliten

Nox är ett ställe för dig som är rik och vacker.

Eller för dig som gillar att se de rika och vackra bete sig.

Foto: LÄCKER LYX Det är inte för de ordinära drinkarna man går till Nox - det är för att frottera sig med de extraordinära människor.

I Stockholms krogvärld är det ofta ett jäkla jidder om vilka ställen som håller "internationell klass". Men när man kommer till dem som påstås kvalificera sig blir man oftast besviken. Samma bus-oranga tackybrudar och samma slajmiga mäklarsnubbar med ett hårfäste som passerat bäst-före-datum för ett tag sedan. De dansar till "Dragoste din tei" och precis ingenting påminner om Saint Tropez.

Inte på Nox

Så är det inte på Nox.

Här känner man inte igen kuddarna eller ljuslyktorna från Indiska.

Men har man någon gång besökt en vimmelsajt så känner man igen de flesta av besökarna.

Om du har ett AmexBlack någonstans i plånboken så är det dags att hala upp det här.

Det kommer bara att kunna köpa dig rätt ordinära drinkar.

Men det är inte därför man går till Nox.

Dj:ns t-shirt säger allt: "Talentless, but connected". Hit kommer man för att networka. Men t-shirten ljuger lite, för han spelar ett högst njutbart dj-set med Tiga och The Knife.

Very Paris Hilton!

Nox har nog rekordet i flest antal nattklubbschefer per kvadratmeter. Här kan man få se arvtagerskan som både groupar sin kompis och sin kille i skrevet - very Paris Hilton! Och fotbollsstjärnan som är lite skygg på uteserveringen. Vi ska inte avslöja hans namn, men det rimmar på "ich liebe dich"

Här syns powerpar som är ihop eller kommer att bli ihop under kvällen. De eggar upp sig lika mycket på den snygga inredningen som på varandra. När Nox stänger för natten är det inte långt hem till endera partens paradvåning.

Barombudskvinnan