Jag tror på framtiden – gör du?

NYHETER

Muf:s ordförande Johan Forssell om varför du ska rösta höger

Jag tror på framtiden. Att ett bra Sverige kan bli bättre. Men då krävs det också att man vågar se vilka problem som finns och hitta framtidens lösningar. Att bara köra på som idag och sopa problemen under mattan duger inte.

Sverige blir mycket bättre om man ser kraften som finns i alla människor. Att alla ska få bestämma över sig själv utan andras pekpinnar.

Att arbete, skola och trygghet är grunden för att ens drömmar kan bli verklighet. För att det har jag tre starka argument.

Jag vill byta statsminister för att det ska bli enklare att anställa och löna sig bättre att arbeta. I dag går över 140 000 unga arbetslösa. Alla känner någon. Med Fredrik Reinfeldt skapas förutsättningar för 300 000 nya jobb och alla som arbetar får behålla tusen kronor mer av sin lön varje månad. Med Göran Persson fortsätter allt som tidigare.

Jag vill byta statsminister för att alla ska få tillräckliga kunskaper i skolan och att man ska få välja mer själv. I dag klarare inte en av tre grundskolan. Alla känner någon. Med Fredrik Reinfeldt blir det mer pengar där det behövs, större valfrihet och rättvisare betyg. Med Göran Persson fortsätter allt som tidigare.

Jag vill byta statsminister för att ingen ska behöva vara rädd för att bli utsatt för våld och brott. I dag uppklaras bara ett av fyra brott och fler än någonsin blir utsatta för våld. Alla känner någon. Med Fredrik Reinfeldt kommer alla brott att utredas och flera tusen nya poliser anställas. Med Göran Persson fortsätter allt som tidigare.

Fundera själv på vad du tycker låter bäst. Att se problem och lösa dem eller att bara fortsätta som inget hänt. Valet står mellan nya moderaterna och gamla socialdemokraterna. Jag hoppas att du också tror på framtiden!

Vill du också byta statsminister? Rösta på nya moderaterna!

Balla fakta/Johan

Tre filmer

Tre låtar

Tre böcker

Läs chattet med Johan Forssell

Johan Forssell , ordförande för Moderata ungdomsförbundet