Hon sparkas – han kan stanna

NYHETER

Faria Alam sökte det ljuva livet i London – nu tvingas hon fly

London

Hon kom till England från Bangladesh för att hitta ”Mr Right”.

I stället har allt gått fel för Faria Alam, 38.

Hon utpekas nu som en manslukerska och lycksökerska i engelska tidningar – och hon får med största sannolikhet sparken från jobbet på måndag.

Foto: UTPEKAS SOM MANSLUKERSKA Faria Alam kan bli det enda offret för Svennisaffären. Efter avslöjandet om hennes relationer med två av sina chefer utpekas hon som manslukerska i engelska tidningar. Faria tros ha flytt till sin mamma i USA. Men när hon kommer tillbaka på måndag har hon troligen redan fått sparken av det engelska fotbollsförbundet.

Faria är den vackra, muslimska kvinnan som arbetar som sekreterare på det engelska fotbollsförbundet, FA, och som under kort tid hade kärleksaffärer med både Sven-Göran Eriksson och FA:s högste chef, Mark Palios.

En av hennes vänner säger till Daily Mail:

– Farias liv i London är inte av det slaget att en traditionell muslimsk familj skulle bli särskilt imponerad. Särskilt inte eftersom hon varit tillsammans med två av sina chefer.

Men den 38-åriga exmodellen kan sägas ha provat på olika sidor av livet.

Bortgift som 16-åring

Hon föddes i Dhaka, Bangladesh, och har två bröder och en syster. Hennes pakistanske far, som dog i fjol, var en affärsman som hade kontakter över hela världen. Faria fick därmed tidigt lära sig att leva i olika delar av världen och med olika kulturer. Hon fick bo i både Newcastle och Bradford i England, men hade samtidigt sitt stadiga hem i Bangladesh.

Som 16-åring giftes hon bort med en man från Bangladesh i ett arrrangerat äktenskap. Efter bara några månader splittrades emellertid paret och en olycklig Faria bestämde sig för att hitta ”den rätte” i England.

Hon fick jobb som modell på deltid och skaffade sig dessutom inkomster som sekreterare hos flera olika företag.

Förra sommaren fick hon tjänsten som personlig assistent till det engelska fotbollsförbundets verkställande direktör David Davies.

Hon hade då börjat njuta av det ljuva livet i London.

En väninnna berättar:

– Hon är väldigt ”flirtig”. Hon dricker alltid champagne och kan inte motstå flotta restauranger eller män som vill ligga med henne.

– Faria kallas ”Ferrari” bland sina bästa vänner, och då kanske ni förstår vilken image det handlar om, säger vänninan till Daily Mail.

På semester i USA

Just nu befinner sig Faria på semester, troligen hos sin mor i Seattle i USA, men ska enligt planerna börja jobba på FA-kontoret på måndag.

Det är emellertid troligt att hon får avsked på stubinen, eftersom hon ljugit sin arbetsgivare rakt i ansiktet. Om hon sen drar med sig Sven-Göran Eriksson och Mark Palios i fallet återstår att se.

Här är kvinnorna som fallit för Svennis

Läs mer:

Tidigare:

Peter Wennman