Vann nästan en miljon – utan att veta om det

NYHETER

Trodde vinsten var 800 kronor

Den 19 oktober spelade en kvinna i Storbritannien Bingo på nätet. Hon blev överlycklig för vinsten på cirka 800 kronor. Men vad hon inte visste var att vinsten skulle visa sig vara värd mer än 1 000 gånger så mycket.

Det var en kall och regning dag i Storbritannien då kvinnan, som vill vara anonym, bestämde sig för att testa Bingo på nätet, skriver tmcnet.com. Hennes dotter hjälpte till med registreringen.

– Jag började spela och helt plötsligt vann jag! Jag blev helt överlycklig. Efter det loggade jag ut och dagen fortsatte som vanligt.

Dagen efter är kvinnan på jobbet och berättar glatt för sina kollegor om sin vinst på 800 kronor. Först när hon är hemma igen ringer telefonen. I andra änden hör hon en röst som gratulerar henne till en vinst på motsvarande ungefär 940 000 kronor.

– Jag var fick be min pojkvän att ta telefonen eftersom jag inte kunde tro på vad jag hörde.

Kvinnan hade synnerligen svårt att tro att hon tagit hem en riktig högvinst och bad dottern att logga in på spelkontot. Och mycket riktigt hade hennes saldo utökats betydligt.

– Jag och min dotter hoppade upp och ner. Vi firade med lite vin.

Vad hon ska göra för vinsten är ännu inte klart.

– Nu ska jag försöka placera pengarna klokt. Där får de vara till vi har bestämt vad vi ska göra. Min dotter är hårfrisörska och eventuellt hjälper vi henne att starta eget.