3-årig flicka försvann spårlöst från sitt rum

Treåriga Chloe försvann spårlöst från sitt sovrum tidigt på morgonen.

– Hon skulle aldrig lämna gården på egen hand, säger hennes pappa.

Nu har hon hittats vid liv.

Klockan var strax före sju på torsdagsmorgonen när Chloe Campbell, 3, rapporterades försvunnen från sitt hem i Childers, en liten stad med drygt 1 500 invånare i sydöstra Queensland i Australien, rapporterar The Daily Mail.

Hon misstänks ha blivit bortrövad från sitt sovrum under natten.

”Fanns inte i sin säng”

Enligt Melissa Small, som kallar sig för en nära vän till familjen Campbell, nattade föräldrarna sina tre barn på onsdagskvällen. Paret Campbell gick och lade sig runt klockan ett på natten efter att ha tittat på tv.

– De vaknade klockan sju och Chloe fanns inte i sin säng, säger Melissa Small till News Corp Australia.

Flickans försvinnande har redan jämförts med fallet Madeleine McCann – flickan som försvann från en hotellägenhet i Praia da Luz i Portugal i maj 2007. Hon var också tre år gammal när hon försvann och har ännu inte återfunnits.

Chloe Campbells pappa, Garth Campbell, berättar för den australiensiska nyhetsbyrån AAP att han fann dotterns sovrumsfönster öppet på morgonen. Att dottern självmant skulle ha lämnat hemmet utesluter han.

– Hon skulle aldrig lämna gården på egen hand, säger han till AAP.

Fotavtryck på biltak

Både han och Melissa Small pekar på att det finns ett fotavtryck på taket på den bil som stod parkerad under flickans fönster. Av storleken att döma tillhör fotavtrycket en vuxen person. Biltaket kan ha använts för att komma åt fönstret, menar Melissa Small.

Garth Campbell tror att någon som visste var hans dotter sover rövade bort henne, skriver The Courier-Mail.

Under fredagskvällen, svensk tid, rapporterar Sky News att flickan har återfunnits. Hon ska ha kommit hem själv, enligt tv-kanalen.

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN