Flera åtal mot 19-årig man

NYHETER

Misstänkts för barnvåldtäkt, misshandel och rån

19-åringen och hans 18-åriga kamrat rånade och sparkade en liggande pojke i huvudet. Det är bara en av flera åtalspunkter mot männen.

19-åringen och 18-åringen attackerade en 17-årig pojke med sparkar och slag. Misshandeln fortsatte när pojken låg på marken. Den rånade fick allvarliga skelettskador i huvudet av misshandeln, två käkfrakturer och frakturer på flera ansiktsben. Han bestals också på sin plånbok och mobiltelefon, skriver Norrköpings tidningar.

19-åringen erkänner två knytnävsslag, 18-åringen uppger att han utdelat två sparkar.

18-åringen åtalas även för misshandel den 24 juli, dels i Klockaretorpet, dels på Skarphagsleden. Brotten riktade sig mot en och samma person. En bror till 19-åringen är medåtalad för misshandel på Skarphagsleden. 19-åringen åtalas för misshandel av en annan ung man vid samma tillfälle.

Barnvåldtäkt

19-åringen åtalas också för våldtäkt och våldtäktsförsök mot barn. Enligt Norrköping tidningar ska bland annat ha haft upprepade samlag med en 14-årig flicka.

Slutligen åtalas 19-åringen tillsammans med sin bror för ett inbrott i IFK Norrköpings klubbhus den 20 maj, då datorer och tillbehör för 32 500 kronor stals.