"Jag sätter en låt på repeat"

Foto: Följ med stjärnskottet Miss Li ut på stan en kväll.
NYHETER

Du får tusen spänn – hur bränner du dem på stan?

Linda Carlsson alias Miss Li, 25 år, artist, aktuell med singeln ”Gotta leave my troubles behind”, samt nominerad till en Grammis och till ett P3 Guld-pris för ”Årets kvinnliga artist”:

" Jag börjar dagen på nåt mysigt café, älskar att sitta och läsa en tidning och filosofera över livet. Jag köper en gulaschsoppa med bröd och en stor kopp kaffe.

Jag har ju precis kommit hem från turné och har slitit ut alla mina favoritklänningar. Så jag går till Myrorna och köper en jättefin blommig klänning och ett prickigt paraply. Starka strumpbyxor

Jag är oftast väldigt stressad nuförtiden och sliter alltid sönder mina strumpbyxor när jag ska sätta på mig dem. Jag passar därför på att köpa två paket extra starka strumpbyxor.

Jag har länge försökt att få tid att umgås med mina vänner och bjuder alla jag tycker om på en glöggkväll. Så jag går och handlar allt som behövs. Jag ser så mycket fram emot att sitta och tjattra om allt och inget in på småtimmarna.

Min kära vän och medmusikant Sonny Boy Gustafsson ringer och föreslår en fika. På väg mot fiket går jag förbi en second handbutik och ser en skitsnygg knallgrön kavaj. Den skulle passa perfekt på Sonny så jag kilar in och köper den.

Sonny blir såklart jätteglad! Vi tar en varsin kaffe och babblar om hur inspelningen av nästa skiva ska gå till och hur sugna vi är på att spela in den redan nu. Men vi håller båda med om att den kan vara sunt att vänta. Det har varit ett stressigt år.

På vägen hem köper jag Babyshambles nya skiva, och blir jättebesviken när jag kommer hem och inser att jag lagt mina sista slantar på en skiva som innehåller endast EN bra låt. Men jag sätter den låten på repeat, drar försiktigt på mig mina nya strumpbyxor och min nya klänning och snart är huset fullt av glöggsugna vänner."

Sofia Larsson , Aftonbladet Krogliv

Budget

Spelning: