Så överraskade han sin fru – efter sista cancerbehandlingen

NYHETER

En simpel blombukett räckte inte när Brad Bousquet ville överraska sin fru efter hennes sista cellgiftsbehandling.

Därför överraskade han henne med 500 rosor, skriver Fox 59.

När Alissa Bousquet från Omaha i Nebraska genomgått sin sista cellgiftsbehandling på sjukhuset Methodist Estabrook Cancer Center uppvaktades hon storslaget av sin make Brad Bousquet.

Han hade ordnat så att familj och vänner kom dit och överraskade henne med 36 vaser fyllda med sammanlagt 500 rosor i olika färger.

Pengarna gick till bröstcancerforskning

Brad har laddat upp ett klipp från uppvaktningen på Youtube. Där berättar han att han smsade många av Alissas vänner och familjemedlemmar och bad dem hjälpa till att överraska Alissa. Rosorna köptes för 10 dollar, motsvarande 90 kronor, styck och all vinst donerades till bröstcancerforskning.

Det dröjde inte länge innan blomsteraffären hade fått beställningar på 100 rosor. Sedan rullade det på. När 500 rosor hade beställts sa Brad till blomsteraffären att de kunde sluta ta emot beställningar på rosor och i stället låta pengarna gå direkt till insamlingen.

Delades med andra patienter

När Alissa fått ta emot rosorna bestämdes det att hon skulle dela dem med de andra cancerpatienterna på sjukhuset.

”Att få dela de här rosorna med andra cancerpatienter var bland det bästa med överraskningen”, skriver Brad Bousquet på Youtube.

ARTIKELN HANDLAR OM

Nebraska

Youtube