Fick sparken – nu uppfyller sonen hennes drömmar

Foto: Instagram
Nu får 75-åringen hjälp av sin son att uppfylla sina önskningar.

avMalin Wigen

NYHETER

Efter att ha slitit inom hotellbranschen i flera år fick 75-åriga Rebecca Danigelis sparken. När henne son fick höra om detta bestämde han sig för att ge tillbaka till henne efter allt hon gjort för honom och hans bror, skriver ABC News.

På 1960-talet flyttade Rebecca Danigelis, 75, från Liverpool i England till USA där hon jobbade inom hotellbranschen för att få ekonomin gå runt.

Hennes son Sian-Pierre Regis minns att han och hans bror växte upp på hotell där hon slet hårt för att de skulle ha det bra. Hon offrade även sin pension när det var dags för honom att söka in till högskolan. Därför bestämde han sig för att han skulle uppfylla hennes drömmar när hon ringde och sa att hon fått sparken.

Rebecca hade nämligen gjort en bucket list. På Instagramkontot hon skapat, vilket var en punkt på listan, kan man följa henne när hon bockar av sina drömmar. Förutom att resa har till exempel haft en önskan om ta hiphop-danslektioner av dansarna från musikalen "Hamilton”, mjölka kor och kasta ett mynt från London Bridge. Det mest förvånande på listan enligt sonen är att hon vill hoppa fallskärm.

– Men nu när hon sagt det så måste vi göra det, säger han till ABC News.

Hon har även hunnit uppfylla sin önskan om att besöka sin systers grav – Rebecca missade begravningen på grund av sin höga arbetsmoral.

Och än är hon inte klar. Sonen Sian-Pierre har satt upp en insamling så att hon ska kunna göra allt hon missat. Än så länge har de fått in 280 000 kronor. Pengarna kommer dessutom gå till en film som han spelar in om hennes bucket list.

– Min mamma är gör inte längre de här sakerna bara för henne själv utan också för alla mammor som inte har haft chansen att leva det liv de drömt om, säger sonen till The Ladbible som också skrivit om Rebecca.

ARTIKELN HANDLAR OM

Hotell