Hemlösa

Tröttnade på fruns klagomål – levde i skogen i tio år

Av: 

Viktor Adolfsson

NYHETER

En 62-årig man i Storbritannien har blivit hett nyhetsstoff i landet den senaste tiden. Anledningen? Han flydde hemifrån och levde i skogen i tio år för att han tröttnade på sin frus klagomål, skriver Daily Mail.

Paret hade varit gifta i tre år när mannen tröttnade på att få klagomål om sitt nya jobb som trädgårdsmästare.

Då valde han under ett gräl att helt enkelt fly hemifrån. I tio år levde han sedan som hemlös. Bakgrunden till bråket med frun var att hans jobb tog upp mycket tid – tid som hon ville att de skulle tillbringa tillsammans.

– Jag gick bara därifrån och lämnade henne. Jag tröttnade på att vi alltid hade så många gräl, säger mannen till Daily Mail.

Återförenades med sin syster

I tre veckor vandrade han från Birmingham till London där han sedan tältade i ett skogsområde i Kingston samtidigt som han arbetade extra med att hjälpa till i trädgården på ett äldreboende.

Nu, efter tio år som hemlös, har den 62-årige mannen fått plats på ett boende för hemlösa i Greenwich. Tack vare det har han också återförenats med sin syster – som trodde att han var död.

– Hon hade varit på alla Frälsningsarméns lokaler och letat efter mig under åren. När jag fick plats här skrev jag ett brev till henne. Hon ringde upp och grät jättemycket, säger han till Daily Mail.

ANNONS EXTERN LÄNK

Minska risken för smittspridning under vintern – handla munskydd, hudvård och vitaminer hos MEDS

Meds

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Hemlösa

Birmingham

Storbritannien