God morgon! Det här hände medan du sov

NYHETER

Börja dagen med att snabbt få koll på läget. Här är toppnyheterna från natten till söndag den 26 mars.

Foto: Niklas Göransson
Brand på lastbilsparkering.

Nio lastbilar i brandinferno vid Icas lager

Flera lastbilar brann på en parkering vid Icas centrallager i Kungälv under natten. Först var det sju, men sedan spred sig elden till ytterligare minst två.
Läs hela artikeln

Foto: FS FRILANSFOTOGRAFERNA.SE
Sunderbyns sjukhus i Luleå.

Man i 40-årsåldern knivhuggen – en gripen

En man i 40-årsåldern blev attackerad av en jämnårig person med kniv i en ort i Överkalix kommun. Polisen spärrade av ett större område vid en fastighet – men i övrigt är de förtegna om händelsen.
Läs hela artikeln

Bostadshus brinner ner till grunden

Ett bostadshus i Brömsebro, i östra Blekinge, började brinna under natten. Räddningstjänsten säger att byggnaden är bortom räddning och blir kvar på platsen för eftersläckning.
Läs hela artikeln

Över 30 skadade i misstänkt gasexplosion

32 personer skadades – varav två allvarligt – i en explosion söder om Liverpool, Storbritannien, sent på kvällen. Minst en byggnad kollapsade helt och hållet i dem misstänkta gasexplosionen.
Läs hela artikeln

Polisen ”fullständigt nedringda” efter smäll

Polisen blev ”fullständigt nedringda” med larm om en hög smäll som ska ha hörts över nästan hela Uppsala. Under natten pågick en sökinsats – som inte gett några resultat.
Läs hela artikeln

Oliver, 12, golvade juryn med hårdrocksshow

Juryn golvades av tolvåriga Olivers hårdrocksshow i ”Talang”. David Batra blev så lyrisk över framträdandet att han skickade Oliver direkt till semifinalen.
– Det här känns som en dröm, säger Oliver i programmet.
Läs hela artikeln

Gör din röst hörd – gå med i vår opinionspanel

Vill du vara med och svara på Inizios undersökningar där vi tar reda på vad svenska folket tycker om olika frågor? Resultat presenteras bland annat i Aftonbladet. Det är frivilligt att svara, du är anonym och kan gå ur när du vill. Klicka här för att läsa mer och gå med!