Tjuv lämnade lapp till Chrissy – nu vill hon hitta honom

1 av 2 | Foto: Privat/TT
NYHETER

En kvinna vid namn Chrissy Marie hittade fem dollar och en hjärtskärande lapp utanför sin dörr. Lappen visade sig vara från en pojke som ville be om ursäkt för det han och hans syster stal.

Chrissy Marie från Lakewood, Washington, vill hitta pojken som lämnade fem dollar och skrev en hjärtskärande ursäkt på en lapp som lämnades vid hennes dörr. Pojken ville be om ursäkt för att han och hans syster stulit ett vindspel som liknade en fjäril, som suttit i hennes bil, skriver Huffingtonpost.

"Jag är ledsen att vi stal ditt solskydd. Vår mamma dog och hon gillade fjärilar så min syster tog det för att sätta på vårat fönster. Jag är ledsen. Det här är de enda pengarna jag har. Var inte arg på oss", stod det på lappen.

Chrissy Marie söker nu pojken i ett inläggFacebook. Chrissy Marie säger att hon inte rättfärdigar stölden men att han faktiskt försökte göra rätt för sig och skriver att hon inte vet vem han är men att hon inte är arg.

”Du får gärna komma tillbaka för att få dina pengar tillbaka. Jag har tre sådana vindspel, du kan få ett till så att du och din syster har varsitt”, skriver hon.

Hittills har flera tusen delat inlägget men hon har fortfarande inte kommit i kontakt med pojken däremot la hon under gårdagen ut på Facebook att hon troligen har ledtrådar som kan leda henne till honom.

– Den här berättelsen blev större än förväntat, jag trodde bara att mina vänner och den lokala gruppen jag postat inlägget i skulle läsa det. Jag vill bara ge pojken sina pengar tillbaka. Jag förväntade mig inte allt detta, säger hon till Huffingtonpost.

ARTIKELN HANDLAR OM

Facebook

Brott