E-ciggen exploderade i munnen – nu vill han varna andra

1 av 4 | Foto: Facebook
Varning för starka bilder i bildspelet.
NYHETER

Andrew Hall från Idaho i USA, förlorade sju tänder och fick andra gradens brännskador när e-ciggen exploderade i hans mun.

”Jag vet att e-cigaretter hjälper folk att sluta röka och det är fantastiskt. Jag vill bara upplysa om att de kan explodera utan förvarning”, skriver han i ett Facebookinlägg.

Andrew Hall, 30, gjorde sig redo för jobbet och rökte en e-cigarett när den plötsligt exploderade i munnen på honom. Han förlorade sju tänder, fick andra gradens brännskador i ansiktet och på halsen och ett badrum i spillror.

På sjukhuset fick läkarna plocka bort spillror av e-ciggen från mun, svalg och hals.

Andrew delade med sig av händelsen från sin sjukhussäng på Facebook och inlägget har nåtts av mer än 50 000 personer.

”Jag rökte en e-cigarett (jag vet, fruktansvärt och ocoolt) men jag gör det inte längre och hoppas att jag kanske kan få andra som gör det att tänka om, och hitta andra metoder för rökning”, skriver han.

Explosionen skadade inte bara Andrew så för att övertyga skeptikerna om att han talar sanning delade han också med sig av bilderna från rummet han befann sig i när skadan inträffade.

1 av 2 | Foto: Facebook

”Jag vet att e-cigaretter hjälper folk att sluta röka och det är fantastiskt. Jag vill bara upplysa om att de kan explodera utan förvarning. Jag skulle ha sagt ”nej, det är omöjligt” fram tills nu”. Tack till alla som litar på att det här är på riktigt. Jag hade tur, det hade kunnat vara så mycket värre”, skriver han i inlägget.

Kirurger på sjukhuset Morriston säger att de har behandlat många patienter för brännskador efter att deras E-cigaretter har exploderat.

– Det har förekommit rapporter på skador efter att e-cigaretter exploderat i människors munnar som liknar de du skulle uppleva om du sköts i ansiktet av en pistol, säger Dai Nguyen, konsulterande plastikkirurg till The Sun.