Dottern bröt ihop – nu hyllas kassörskan för sin goda gärning

NYHETER

Mamman: ”Hon hjälpte istället för att döma”

Foto: Kassörskan hyllas av mamman.

Kassörskan Lin hyllas för att hon osjälviskt hjälpte en mamma med hennes två barn, som båda är blinda och har autism.

"Hon bestämde sig för att hjälpa istället för att döma", skriver mamman Amanda på affärens Facebooksida.

I lördags var mamman Amanda Wilkins och handlade med sina två döttrar i en mataffär i engelska Basingstoke. Båda hennes döttrar är blinda och autistiska, och på affärens Facebooksida skriver hon att det inte är helt lätt för henne att gå och handla med dem.

Men när båda döttrarna fick ett sammanbrott vid kassan ska kassörskan gjort det ”lilla extra”.

"Den här väldigt snälla kvinnan hjälpte istället för att döma”, skriver Amanda.

Dotterns dröm slog in

Kassörskan ska ha distraherat den ena dottern, Holly, genom att låta henne scanna in varor. Amanda skriver att det var en dröm som slog in för Holly då hon älskar att leka affär.

 ”Mitt hjärta smälter när jag stöter på personer som gör det lilla extra och små vänliga handlingar gör stor skillnad för mig”.

”Lin är en stor förebild”

Amanda la dessutom upp en bild på när Holly får scanna varorna och över 400 000 personer hyllar kassörskans handling. Chefen Simon Nellis såg detta och svarade att kassörskan, som visade sig heta Lin, kommer att hamna på butikens hyllningsvägg. Även huvudkontoret har fått höra om Lins handling och en talesperson berömmer henne.

Lin är en stor förebild för alla här på affären. Det är fantastiskt att något litet kan göra en stor skillnad för andra och det är härligt att höra att en av dina döttrars drömmar ha slagit in tack vare denna godhjärtade gest”.

Läs hela inlägget här nedan.

ARTIKELN HANDLAR OM