Hemska upptäckten: Spikar stack upp ur gunghästarna

NYHETER

Camilla Renström hörde sin fyraårige son skrika till när han skulle sätta sig på en av lekplatsens gunghästar, skriver Norran.

– Jag vet inte varför någon vill göra så, säger hon till Aftonbladet.

1 av 4 | Foto: Camilla Renström
Camilla var med sina två barn på lekplatsen.

I onsdags eftermiddag var Camilla Renström ute i lekparken i Bureå, som ligger utanför Skellefteå, med sina två söner Theo och Melvin.

Fyraåriga Theo skulle sätta sig på gunghästen när han plötsligt skrek till och sa att han gjort illa sig. Camilla gick fram för att se efter vad som hänt – då upptäckte hon att det stack upp spikar ur gunghästens sittdyna. När hon tittade sig omkring upptäckte hon att det stack upp spikar på ytterligare en av gunghästarna.

– Hans kläder gick sönder och han var lite öm. Men med tanke på omständigheterna gick det bra, det hade kunnat slutat värre. Det var ganska många spikar isatta.

Vill varna andra

Hon hörde av sig till sin man som ringde till kommunen. De var där på 30 minuter och plockade bort spikarna. Vem som satt dem där vet hon inte.

– Jag vet inte varför någon vill göra så, om det är ett busstreck eller inte. Det är inget roligt om man råkar ut för det. Tänk om min ettåring försökt att klättra upp?

Polisen kontaktades och spikarna är borta. Camilla vill dessutom passa på att varna andra föräldrar, skriver Norran.

– Har de gjort det en gång så kan det hända igen. Jag kommer att kolla nästa gång. Nu fanns det ju inte en tanke på att kolla något sånt.