Pappa brände ihjäl sina fyra barn

NYHETER

Dränkte in bilen i bensin och tände på

En pappa mördade sina fyra barn och tog samtidigt sitt eget liv.

Han dränkte in bilen i bensin och stängde sedan in sig och barnen i den och tände på.

Tragedin inträffade i Storbritannien.

Barnen - två döttrar och två söner - skulle få se ”Scooby Doo”-filmen med sin pappa samma dag som de dog. De spelade fotboll med honom och barnen såg fram emot biobesöket.

Barnen som var tolv, nio, sju respektive tre år gamla brändes till döds i faderns bil - en silverfärgade Nissan Primera. Bilen hittades nära ett övergivet industriområde i Canning Town, London, strax natten mot söndagen. Det var förbipasserande som upptäckte bilen.

Larmades för sent

Polis och räddningstjänst larmades men det var redan för sent, skriver tidningen The Sun.

- Brandmännen trodde bara att det var ännu en utbränd dumpad bil. De räknade inte med att hitta kropparna efter de stackars små barnen, sade en polis till The Sun.

Kropparna i bilen var så illa brända att de först lämnades där. Taket på fordonet kapades och kropparna flyttades senare för att fastställa dödsorsaken. Polisen hoppades på att barnen hade dött innan branden startade och att de inte hade lidit. Tester visar dock att barnen dog i branden.

- Några av killarna grät. Det här är den sortens sak som du hoppas att du aldrig får se, sade en av poliserna på plats.

Skrev ett brev till mamman

Den 38-årige pappan ska ha lämnat en lapp till mamman, 34 år, där det stod ”jag tar mina barn med mig”. Mannen ska även skriftligen ha bett hustrun om ursäkt för allt han hade gjort. Lappen hittades av en vän som uppger till tidningen ”The Sun” att det stod:” Jag ville inte att du skulle se mig som en galning. Förlåt mig för allt jag har gjort. Du vet vad som ligger bakom det.”

Pappan ska också ha skrivit att han gav hustrun hennes frihet så hon skulle kunna hjälpa sin syster att ta hand om hennes barn.

När hustrun hörde om vad som hade hänt så kollapsade hon och fick köras till sjukhus.

En tystlåten och vänlig man

Pappan beskrivs som en vänlig med hemlighetsfull man som inte gärna talade om äktenskapliga problem. Paret bröt sin relation för fyra månader sedan. Då flyttade pappan till en närbelägen bostad. Han ska ha verkat skämmas över problemen i äktenskapet. Han ska också ha varit deprimerad och tagit tabletter för att kunna sova.

På helgerna träffade pappan sina barn regelbundet.

- Barnen var underbara. De var hövliga och hälsade alltid. De verkade tystlåtna och kom från en bra familj, säger en granne.

Susanna Vidlund