Här är beviset på deras kärlek

avJenny Alexandersson

Publicerad:
Uppdaterad:

Jonas gav Madeleine exklusivt armband – som bara han kan låsa upp

1 av 2 | Foto: SÖREN ANDERSSON

Här är Jonas Bergströms hemliga kärleksgåva till prinsessan Madeleine.

Ett armband från Cartier – som bara han kan låsa upp.

– Madeleine fick det när de flyttade ihop, säger en vän till paret.

I februari förra året flyttade Jonas Bergström och prinsessan Madeleine ihop i Hovstallet. Kungen hade gett sitt godkännande, fast officiellt hette det att Jonas bodde i en egen lägenhet i huset.

Att bo tillsammans var ett viktigt steg för paret. I samband med flytten började Madeleine och Jonas tala om förlovning på allvar.

– Madeleine och Jonas ville förlova sig redan då, säger vännen.

Väntade på syster

Det gick inte – Madeleine och Jonas ville vänta in kronprinsessan och Daniel Westling. Men för att markera sin kärlek köpte Jonas ett armband från Cartier till Madeleine. Smycket heter Love Bracelet och kan kosta upp till 40 000 kronor beroende på utförande.

Armbandet är inspirerat av gamla tiders kyskhetsbälten och kan bara öppnas med en skruvmejsel – som Jonas förvarar.

Det är inte första gången som Jonas överraskar Madeleine med dyra smycken. Ett år innan de flyttade ihop fick prinsessan en vitguldsring från Bulgari i julklapp. Priset var 8 700 kronor och han köpte den på NK:s juvelsalong.

Används flitigt

Madeleine använder både ringen och armbandet flitigt vid galamiddagar och i privata sammanhang. Armbandet bär hon alltid på vänster arm. På samma sätt bär storasyster Victoria sitt kärleksarmband som hon fått av Daniel Westling. Det är ett slätt vitguldsarmband, Daniel har ett liknande på sin höra handled.

Drottningen också

Även drottning Silvia har ett kärleksarmband från Cartier. Enda skillnaden är att drottningens är i rött guld. Enligt uppgifter till lät sig Jonas Bergström inspireras.

– Jonas tyckte att drottningens Love Bracelet var snyggt och klassiskt. Han ville ge Madeleine ett likadant, säger en vän.

Publicerad: