Puss, min prinsessa!

Madeleine firades kungligt i Stockholms skärgård i går

Madeleine hade bara ögon för pojkvännen Jonas Bergström.

I går kväll firade hon sin födelsedag tillsammans med vänner och familj.

Det är kärlek ombord.

Jonas Bergström tryckte en öm kyss på Madeleines kind så snart briggen Gerda Gefle lämnat Saltsjöbadens hamn i går kväll. Efter sju år tillsammans är de fortfarande som nyförälskade.

Tillsammans med kungaparet, kronprinsessan Victoria, prins Carl Philip och en handfull av de allra närmaste vännerna, firades Madeleine kungligt i Stockholms skärgård på sin 27-årsdag. Efter att ha skjutit salut stävade briggen långsamt ut från hamnen. Hela sällskapet stod samlat på däck där de skålade och sjöng för prinsessan.

Nygifta

Jonas höll sig nära sin flickvän som glatt pratade med bästa väninnan Louise ”Lussan” Gottlieb och hennes pojkvän Gustav Thott. Madeleines kusin Patrick Sommerlath och hans flickvän Maline Luengo hade skaffat barnvakt till sina tvillingdöttrar.

Nygifta miljonärsdottern Katarina Lundberg och hennes man Carl Martinsson hör också till den närmaste kretsen, Madeleine och Jonas var nyligen gäster på deras lyxiga bröllop i Österrike. Bland gästerna fanns även bästa vännerna Katarina och Robert von Horn, Lotta Kreuger Cederlund och hennes man Christoffer samt Carl Philips före detta flickvän Emma Pernald.

Middag i salongen

Hon är en av Madeleines närmaste väninnor och fortfarande god vän med prinsen. De delar på ansvaret för rottweilern Gela.

Daniel Westling, som fick en ny njure för två veckor sedan, stannade hemma. En lång festkväll ute till sjöss hade blivit alldeles för jobbig för honom.

Sällskapet bjöds på en brakmiddag nere i salongen. Skinkrullad och fiskgryta rundades av med en stor moussetårta med choklad och hallon. Självklart blev det en hel del presentöppnande. Kronprinsessans paket var av det hårda bokliknande slaget och Lussan och Gustav hade shoppat på NK.

Jenny Alexandersson

Publisert: