Obama är Streisands nya favorit

Publicerad:
Uppdaterad:

NYHETER

Barbra Streisand har bytt sida. Sedan november 2007 har hon stöttat Hillary men i går bytte hon sida och Obama kan numera sätta en ny kändis på sin supporterlista.

" För Barack är hopp, förändring och tro inte bara ord..." skrev Streisand på sin hemsida.

Sedan november 2007 har sångerskan och skådespelerskan Barbra Streisand varit öppen med sitt stöd för presidentkandidaten Hillary Clinton. Men sedan det stod klart att Clinton var chanslös i kampanjen om att få bli demokraternas presidentkandidat har även Streisand tänkt om.

I går meddelade hon på sin hemsida att Obama numera kan räkna med hennes stöd.

" För Barack är hopp, förändring och tro inte bara ord..." skriver hon på sin hemsida.

Streisand har under 2008 donerat pengar till ett flertal demokrater och deras valkampanjer. Både Obama och Clinton har tagit emot donationer från sångerskan.

Barbra Streisand har under flera år varit vän med familjen Clinton och har vid flera tillfällen uppträtt på välgörenhetsgalor som det forna presidentparet anordnat.

Obama har flera kändisar på sin sida

John McCain har basebollstjärnan Curt Schilling och skådespelaren Lorne Michaels i sin hörna. Men bland kändisarna är Obama den självklara kandidaten.

Barack Obama har numera ett helt hov av kändisar som vill hjälpa honom i kampen om att bli USA:s nästa president. Bland de mest kända finns Oprah Winfrey, George Clooney, Will Smith, Scarlett Johansson, Michael Moore – och inte minst Barbra Streisand.

Publicerad: