Illusionist trollar sig till Sverige

avIda Lithell

NYHETER

Ett bloddrypande och bh-stjälande hokus pokus har rönt stora framgångar i grannlandet. I norska serien ”Illusions” luras tittarna av Alexx Alexxander – som nu intar Sveriges gator.

Alexx Alexxander ser till att Camilla Henemark blir av med bh:n.

Alexx Alexxander, 27, har i två säsonger av sitt program lurat skjortan (och bh:n) av människor han möter på stan. I augusti sändes seriens andra säsong på norska VGTV och en storpublik bänkade sig för att ta del av borttrollade tillhörigheter och svävande människor.

Nu är det premiär för serien på Aftonbladet, där den första säsongen blandas upp med två nyinspelade avsnitt på svensk mark. I dessa dyker Camilla Henemark upp för att bli av med underkläder medan Babsan förvillas med hjälp av spelkort.

Känd från ”Talang”

Alexx Alexxander, från början känd från norska ”Talang”, menar att alla reaktioner hos de som deltar är äkta. Ingenting är förutbestämt.

- Allt är ”one take only”, säger han till VG.

Serien ”Illusions” sänds i nio avsnitt på Aftonbladets webbtv med start tisdagen den 23 oktober. Inför premiären gör Alexxander ett stunttrick i Kungsträdgården i Stockholm som filmas av Aftonbladet. Iförd en tvångströja hissas han upp tjugo meter i luften för att på egen hand ta sig loss.