Camilla hittade köttfärs med skruvar – i hundgården

1 av 2
NYHETER

Camilla Olausson gjorde en obehaglig upptäckt när hon kom ut till familjens hundgård. Någon hade kastat in köttfärsklumpar fyllda med småspik och skruvar, uppger P4 Örebro.

När Camilla Olausson från Grythyttan gick ut för att städa familjens hundgård i söndags möttes hon en obehaglig syn. Någon meter in i hundgården låg sex stycken klumpar med köttfärs. I de golfbollsstora klumparna hade någon stuckit in fullt med småspik och skruvar.

– Det känns fruktansvärt obehagligt, säger Camilla Olausson till P4 Örebro.

Familjen har fem hundar av rasen American Wolfdog som brukar vistas i hundgården. Enligt Camilla var det ren tur att hundarna inte var i hundgården just då och inte fick tag på köttfärsklumparna.

– Det hade nog gjort väldigt ont, och de hade gått en väldigt smärtsam död till mötes, säger hon till P4 Örebro.

Tydligt att någon har velat skada

Händelsen är polisanmäld och polisen i Karlskoga menar att det är tydligt att någon har haft för avsikt att skada hundarna.

Camilla Olausson har ingen aning om varför någon skulle göra så här.

– Vi har fem stycken hundar, visst vi har ganska trångt, det har vi. Men jag tycker det är hemskt. Är det någon som tycker att man värnar om djuren, då gör man ju inte så här. Är det någon som vill oss någonting illa genom våra hundar? Det är fruktansvärt, jag har ju barn liksom, säger hon till P4 Örebro.

ARTIKELN HANDLAR OM

Karlskoga

Brott