Han är mannen bakom flera lyckade e-handelsbutiker

NYHETER

Omsätter över 30 miljoner om året

Det har utsetts till Sveriges snabbast växande Internetföretag två år på rad och har hjälpt över 2000 företag med att sälja saker på nätet.

Möt mannen bakom framgångssagan Jetshop.

– Jag ville hjälpa folk att lyckas med e–handel, säger grundaren Christian Zanders.

Foto: Jetshop

Det finns många framgångsrika e–handlare i Sverige. Många av dem har Christian Zanders och hans företag Jetshop att tacka för det.

Sedan starten 2003 har företaget designat och utvecklat webb-butiker för små och medelstora företag i Sverige och Norge. Nu har Jetshop över 2000 kunder och omsätter en bit över 30 miljoner kronor.

– Jag ville hjälpa folk att lyckas med e–handel, säger Christian Zanders.

Var för krångligt

När Christian grundade företaget 2003 var det för att han såg en enorm potential i e–handel. Samtidigt upplevde han att många små och medelstora företag tyckte att det var för krångligt med tekniken för att våga satsa på att synas på nätet.

Zanders ville ändra på det och det var därför han grundade Jetshop.

Företaget har haft en stark tillväxt och två år på rad utsågs de till Sveriges snabbast växande Internetföretag

– Vi har haft en stark tillväxt sedan starten och ökat mellan 40–70 procent varje år, säger Christian Zanders.

Van entreprenör

Zanders har varit entreprenör sedan han var gammal nog att driva företag och när han startade Jetshop hade han redan erfarenhet av både internet och att driva egna företag.

Det absolut roligaste med att ha lyckast inom e–handel utan att själv driva en e–handelsbutik är enligt honom att se sina kunder lyckas.

– Vi har kunder som var riktigt små företag när de kom till oss och som nu har en omsättning på flera miljoner i sina butiker. Det gör mig genuint glad, säger Zanders.

ARTIKELN HANDLAR OM

E-handel