Lyxlivet hos miljardären

NYHETER

Victorias och Daniels smekmånad slutar i USA

Foto: tillflyktsorten Det exklusiva alpinområdet Beaver Creek i Colorado blev brudparets tillflyktsort i juli. Här bakom de tunga grindarna ligger en av miljardären Bertil Hults fastigheter. Victoria och Daniel har använt hans lyxhus som bas medan de har njutit av friluftsliv och utflykter.

Victoria och Daniel lämnade de vajande palmerna

i Söderhavet – och fortsatte drömsemestern i Colorado.

Där har paret njutit av friluftsliv och bott i miljardären Bertil Hults lyxhus.

– De har haft det som bas och bara gjort kortare utflykter på en eller ett par dagar, säger en källa.

Daniel och Victoria kommer i dagarna tillbaka till Sverige efter en lång smekmånad i Söderhavet och på olika platser i USA.

Aftonbladet kan i dag berätta hur paret tillbringat sin romantiska bröllopsresa sedan de smugglades ut från festen natten den 20 juni.

På Arlanda väntade vännen och miljardären Bertil Hults flygplan som tog dem till Tahiti och paradisön Bora Bora.

– När de kom fram var Bertil Hult där för att välkomna. Sedan stannade han i några dagar och umgicks med dem, säger en källa.

Seglade i paradiset

Paret fortsatte sin drömresa ombord på affärsmannens lyxyacht Erica XII i segelparadiset Franska Polynesien. På Bora Bora träffade Aftonbladet ett lyckligt par som gärna berättade om sina första tio dagar som gifta.

– Här har vi kunnat prata ihop oss om hur vi ska göra i höst. Och hur vi ser på vår gemensamma framtid. Det bästa har varit att få vara ledig och uppleva den här enormt härliga miljön, sa Victoria då.

I början av juli gick bröllopsresan vidare till Boston på amerikanska östkusten där de gjorde ett kortare stopp innan de åkte till det exklusiva alpinområdet Beaver Creek i Colorado.

Där de har fått bo i Bertil Hults lyxhus.

Den vackra vilda naturen med höga berg och den friska luften uppges ha tilltalat Daniel och Victoria som trivs med friluftsliv och sportiga aktiviteter.

Ett Mecka för skidåkare

Vintertid är Beaver Creek ett Mecka för skidåkare men även andra säsonger bjuder området på aktiviteter som fiske, golf, cykling eller vandringar i de omgivande fjällen.

Beaver Creek har varit Daniels och Victorias särskilda tillflyktsort där de kunnat finna den lugn och ro de strävat efter.

– De har haft det som bas och bara gjort kortare utflykter på en eller ett par dagar, säger en källa.

Stannade i New York

En plats som de också återvänt till flera gånger under bröllopsresan är storstaden Boston. Det är också affärsmannen Bertil Hults amerikanska bas.

Därifrån tar man sig snabbt till New York med tåg och när Lady Gaga uppträdde i Madison Square Garden den 9 juli fanns det festglada paret på plats. Efteråt passade de på att umgås med framför allt en av Victorias väninnor.

Paret stannade i New York ett par dagar innan de återvände med tåg till Boston och flögs tillbaka till Beaver Creek. Under hela bröllopsresan har Victoria och Daniel fått använda Bertil Hults två flygplan.

Såg Robyns konsert

I början av veckan reste de tillbaka till Boston där de bland annat sågs dansa och ha kul under svenska stjärnartisten Robyns konsert på klubben House of Blues.

Hovet vill inte kommentera bröllopsresan.

– Vi kommenterar aldrig deras privata resor, säger Hovets presstjänst.