Älskande par i bil fick besök – av polisen

NYHETER

Polisen i Nybro fick larm om ett pågående bilinbrott.
Men den misstänkte tjuven visade sig vara något helt annat.
– Kärlek när det är som bäst, skriver polisen i ett Facebookinlägg.

Foto: Thinkstock
Paret fick oväntat besök, skriver polisen.

Poliserna blev utkallade på ett misstänkt bilinbrott, men märkte snabbt att det var något lurt i görningen.

När patrullen kom till platsen kunde de på avstånd urskilja ett svagt sken från den aktuella bilen. När de kom närmre upptäckte de att fordonet gungade och att rutorna hade immat igen, skriver polisen Johan på deras Facebooksida.

Märkliga omständigheter

De märkliga omständigheterna gjorde att de förstod att det inte var något klassiskt bilinbrott. Poliserna knackar på rutan och ut kommer två ungdomar som parkerat på platsen för att ha lite egentid.

”Sen kliver en ung man ur bilen och rättar snabbt till sina byxor som han i all hast dragit upp och därefter kommer en ung kvinna ut ur bilen. Båda mäkta förvånade och röda som stoppljus i ansiktet” berättar polisen i inlägget.

”Kärlek när det är som bäst”

Eftersom allt var i sin ordning kunde poliserna och paret skratta gott åt händelsen, innan de skildes åt. Polisen Johan tror att paret kommer välja plats med mer omsorg nästa gång lusten faller på.

Kärlek mellan två människor när det är som bäst och på lika villkor, men typiskt nog en polispatrull som skulle störa och något kaffe fick vi inte heller...” skriver Johan avslutningsvis.

ARTIKELN HANDLAR OM

Bilar

Nybro

Kärlek

Brott