Linda om mardrömslika promenaden med hunden

Publicerad 2018-02-12

Hunden Trinity fick i sig narkotika under en promenad med sin husse.

Efter en helt vanlig promenad i Alingsås började Linda Gärdnérs hund Trinity bete sig konstigt. Efter en tur till djursjukhuset visade det sig att hunden fått i sig något riktigt olämpligt, skriver GT.

”Veterinären förklarade att det antagligen var någon slags narkotika hon fått i sig”, skriver Linda efter händelsen, i ett meddelande till Aftonbladet.

Det var Linda Gärdnérs sambo som tagit en tur vid Hantverksgatan i Alingsås med parets två hundar och han märkte inte att den stora hunden skulle ha fått i sig något olämpligt.

Men när de kom hem anade Lindas sambo, som var hemma sjuk, oråd. Linda var på jobbet och fick flera sms när sambon började märka att Trinity inte betedde sig som vanligt.

”Han skrev att vår hund Trinity betedde sig jättekonstigt och hade spytt två gånger”, skriver Linda i ett meddelande till Aftonbladet.

Linda åkte direkt hem för att se hur det var med Trinity.

”Vanligtvis när jag kommer hem rusar båda hundarna mot mig men denna gången möttes jag bara av Aslan vår andra hund.”

Efter händelsen är Linda orolig både för sina barn och sina hundar.

Den första tanken Linda slogs av var att hunden kanske fått en hjärnblödning. Därför ringde hon genast till veterinären som uppmuntrade henne att åka in med hunden. Väl framme fick Trinity dropp och blev röntgad.

Veterinären bad Linda att lämna sitt husdjur över natten för ytterligare bevakning, men dagen därpå kom till slut ett besked om vad som hade hänt.

”Veterinären förklarade att det antagligen var någon slags narkotika hon fått i sig och att droppet hjälpte att spä ut det så hon kunde bli frisk”, skriver Linda.

Den oroliga matten delade med sig historian i ett inlägg på Facebook och där skriver en annan användare och hundägare att hens hund också fått i sig något olämlingt på just Hantverksgatan.

”Jag är orolig varje gång jag går ut”

Händelsen har skakat om Linda ordentligt och nu är hon orolig både för sina barn och sina hundar.

”Jag överväger att köpa en munkorg till Trinity som hon får ha när vi rastar henne, eftersom att hon gillar att plocka upp saker från marken, speciellt pinnar”

Följ ämnen i artikeln