Cancer

Dog i hjärncancer - uppvaktar frun livet ut

Av: 

Erik Melin

NYHETER

Hon förlorade sin man efter 28 års äktenskap.

Hjärncancern tog hans liv.

Nu uppvaktas hon av honom på alla hjärtans dag – livet ut.

Shelly Golay överaskades av sin man på alla hjärtans dag i år. Hon fick precis som många andra blommor av sin käresta. Det som är unikt i Shellys fall är att hennes man, Jim, dog i juni förra året.

Efter att ha diagnostiserats med hjärncancer under våren 2012 fick han för ett år sedan beskedet att tumören i hjärnan inte gick att göra någonting åt och att han bara hade några månader kvar att leva, rapporterar ABC News.

När blommorna kom till Shelly med hälsningen "Glad alla hjärtans dag älskling. Var stark! Din för evigt, kärlek från Jim”, så trodde hon att det var deras barn som ordnat överraskningen. De hade dock ingenting med saken att göra.

'Kärlek som aldrig dör'

Shelly kontaktade blombutiken som sänt blommorna och efter ett tag framkom att de faktiskt var från Jim. På alla hjärtans dag 2014 hade han kommit in till butiken och beställt blommor till Shelly på alla hjärtans dag – så länge hon lever.

– Det betyder att hans kärlek aldrig dör ut, säger Shelly Golay.

Jims gåva har rört upp känslor också bland övriga familjemedlemmar.

– Jag blev så glad när jag fick reda på att han gjort något så fint. Det var precis sådant min pappa gjorde. Samtidigt är det med en bitter eftersmak, för vi förstod att han måste ha vetat om att han inte skulle klara sig när han ordnade med det här, säger dottern Ashley Wisroth.

ANNONS EXTERN LÄNK

Fixa vita tänder hemma på 30 minuter – köp startkit här

Dentway

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Cancer