Linus, 35, tackade tjuven – då gjorde de honom ännu en tjänst

1 av 2
NYHETER

Någon stal en bokhylla från Linus Engbacks företag som de inte hade orkat göra sig av med. Linus tackade med en lapp, då gjorde tjuven företaget ännu en tjänst, skriver Expressen.

Det var förra onsdagen som Linus och företaget som han jobbar på blev bestulna på en bokhylla som stod utanför förrådet i väntan på att bäras in.

– Det var väl egentligen så att jag tröttnade på att den stod i vägen. När jag väl hade kört ner den till förrådet insåg jag att min chef hade nyckeln dit, så bokhyllan fick stå utanför under helgen. Men vi tyckte mest att det var skönt att den försvann.

För att över huvud taget kunna förflytta hyllan stod den på en kärra som tjuven också roffade åt sig. Tyvärr blev den mer saknad än hyllan då den fortfarande kommer behövas på företaget framöver.

– Vi insåg att vi inte hade något att rulla våra grejer på längre. Så hade jag lite tråkigt en dag och skrev ut en lapp. Jag trodde ju aldrig att jag skulle få igen kärran för det.

”Lite mer surrealistiskt”

Men idag, en vecka senare, kom kärran tillbaka med Linus lapp fasttejpad på handtaget. Linus tyckte att det var så pass roligt att han delade med sig av händelsen på Facebook:

"Mitt liv blev precis lite mer surrealistiskt - igen. I förra veckan körde jag ner en bokhylla från kontoret i källaren. När vi skulle flytta in den i förrådet var den borta. Jag satte lite på skämt upp en lapp där jag bad dom att lämna igen kärran - och idag dök den upp. Det hade jag aldrig väntat mig :)", skrev han.

– Plötsligt kom ju chefen in och sa att kärran var tillbaka. Man är ju väldigt nyfiken på vart hyllan har tagit vägen och vad det är för människor som har tagit den.

ARTIKELN HANDLAR OM

Linköping

Brott

Facebook