Dubbelmordet i Arlöv – polisen söker möjligt vittne

avSandra Killgren

Publicerad:
Uppdaterad:

Hemtjänsten hittade ett äldre par mördat i sitt hem i skånska Arlöv.

Nu vill polisen komma i kontakt med en person som sågs vid brottsplatsen.

– Vi är intresserade av att komma i kontakt med en person som ungefär vid 10.40 ska ha mött två kvinnliga hemtjänstpersonal i närheten av entrén, säger förundersökningsledare Stefan Svensson till TV3:s ”Efterlyst”.

Vid 14-tiden den 6 oktober larmade hemtjänstpersonal polisen om att ett äldre par i Arlöv hittats döda. När polis kom till platsen fattade de genast misstanke om att det rörde sig om ett dubbelmord.

Ett omfattande arbete kring brottsplatsen inleddes, men trots det finns det fortfarande en person som polisen inte lyckats komma i kontakt med.

Sågs i närheten av entrén

Personen i fråga ska ha mött hemtjänstpatrullen, som gjorde rutinbesöket hos det äldre paret, i anslutning till fastighetens entré.

1 av 5 | Foto: Krister Hansson

Enligt polisen kan personen ha viktiga upplysningar som kan hjälpa till att föra utredningen framåt.

- Vi är intresserade av att komma i kontakt med en person som ungefär vid 10.40 ska ha mött två kvinnliga hemtjänstpersonal i närheten av entrén till fastigheten. Personen är inte misstänkt, men vi vill veta vem den här personen är, säger förundersökningsledare Stefan Svensson i veckans Efterlyst.

Fortfarande avspärrat

Mordutredningen pågår med full kraft.

Enligt polisen ligger fortsatt fokus på att kartlägga det mördade paret, samt omfattande och noggranna tekniska undersökningar och analyser.

”De tekniska undersökningarna är ännu inte färdigställda. Brottsplatsen är fortfarande avspärrad. Man räknar med att de tekniska undersökningarna kan avslutas i denna vecka”, skriver polisen på hemsidan.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

Mord

Arlöv

Brott

TV3