Misstänkt skottlossning i Halmstad

Av: Andreas Ekström

Publicerad:
Uppdaterad:

Polisen larmades i Halmstad gällande en misstänkt skottlossning.

Man har inte hittat någon person som ska vara skadad eller någon som är misstänt.

– Vi har rubricerat det som försök till mord alternativt dråp, säger Anna Göransson, polisen presstalesperson region Väst.

Polisen larmades till området Linehed i Halmstad vid 17.30-tiden. Flera personer hade ringt in gällande höga smällar som lät som skott.

Den misstänkta brottsplatsen är avspärrad och polisen arbetar bland annat med att förhöra vittnen.

– Vi har inte hittat någon skadad eller någon alternativt några gärningsmän och söker i området. Vi undersöker brottsplatsen just nu och har inlett en förundersökning gällande försök till mord. Det finns en del saker som tyder på att det har varit en skottlossning, säger Anna Göransson.

Polisen skriver på sin hemsida att man söker med hund i området efter misstänkta och kontrollerar om det finns kameror som kan ha filmat händelsen.

Under den tekniska undersökningen har polisen gjort olika fynd, exakt vad det är vill man inte kommentera för tillfället.

– Vi har säkerställt tekniska fynd, det är allt jag kan säga. Det finns ingen misstänkt eller gripen för tillfället, utan det är spaningsläge och utredningen pågår. Är det någon som har sett något från området Östergård, får man gärna höra av sig, säger Anna Göransson.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN