Simon överraskade sin flickvän – med chipskalender

NYHETER

Flickvännen Erika var borta på jobbresa. Då bestämde sig Simon Johansson för att tejpa upp 24 chipspåsar på väggen – som en överraskning till henne.

– Jag trodde aldrig att han skulle vara så här fantasifull.

Med flickvännen på jobbresa i södra Sverige bestämde sig Simon Johansson för att ställa till med en överraskning lagom till 1 december.

På väggen i vardagsrummet har han tejpat upp 24 chipspåsar, 23 små och en stor. Allt som en julkalender och present till flickvännen Erika Brice. När allt var klart visade han upp sin skapelse via Facetime.

– Det är svinroligt för han vet hur mycket chips jag äter. Jag trodde aldrig att han skulle vara så här fantasifull faktiskt, säger Erika.

”Går alltid och nallar”

Enligt Simon är hon en riktig chipsälskare som testat många olika smaker när hon varit ute och rest.

– Hon blev sjukt överraskad, men glad så klart. Hon tyckte det var kul.

Något chipsmys för de båda blir det dock inte varje kväll. Själv håller han sig helst undan.

– Vi får se, hon får nog ta alltihop själv.

Men Erika håller inte med.

– Sa han verkligen det? Tro mig, han köper också chips. Men det roliga är att han alltid går och nallar från mina, men det är en regel att så gör man ju inte. Jag kanske får göra en kalender till honom också.

Kycklingsmak favoriten

Hennes absoluta favoritchips, en australiensisk variant med smak av honung, soja och kyckling, fanns dock inte med i kalendern. Erika är dock glad ändå och ser fram emot att komma hem till sin kalender.

– Jag blev lite chockad att han hängt upp alla på väggen. Men han är ju ganska gullig faktiskt.

ARTIKELN HANDLAR OM

Uppsala