Scaramucci fick drömjobbet – blev dumpad av hustrun

Var i 9:e månaden när skilsmässan skrevs på

avEbba Thornéus

Trumps nya kommunikationschef Anthony Scaramucci rodde hem drömjobbet i Vita huset – men framgången hade ett pris.

Nu har hustrun Deidre Ball – som uppges avsky Trump – begärt skilsmässa enligt The New York Post.

”Hon tröttnat på hans ”nakna politiska ambition” och ”hänsynslösa strävan att komma nära presidenten” säger en källa till tidningen.

Ball var vid tillfället gravid i 9:e månaden med parets andra barn.

Foto: Jared Siskin / PATRICK MCMULLAN VIA GETTY IMAGE
Anthony Scaramucci och hustrun Deidre Ball.

Med bara några dagar in på nya jobbet som Trumps kommunikationschef har Anthony Scaramucci minst sagt gjort avtryck.

Förutom att ringa upp en reporter och ge några rejäla kängor åt sina kollegor i Vita huset sägs han även ligga bakom att den tidigare stabschefen Reince Priebus på fredagen fick sparken. Detta efter att Scaramucci kallat Priebus för ”en jävla paranoid schizofren” och anklagat honom för att läcka information till medierna.

Trots det verkar skandalerna kring den tidigare finansmannen Scaramucci, även känd som ”The Mooch”, inte avskräcka presidenten som hyllar honom för hans ”buffliga stil”.

Men trots att Scaramucci just nu röner stora framgångar i offentlighetens ljus verkat det vara lite mer uppförsbacke på det personliga planet.

Vill leva Wall Street-liv

Under fredagen kom beskedet att Scaramucci fru, Deidre Ball, har begärt skilsmässa från maken då hon tröttnat på hans ”nakna politiska ambition” och hans ”hänsynslösa strävan efter att komma nära presidenten Trump” – som hon föraktar, uppger The New York Post.

– Deidre är inte ett fan av Trump, och hon har inte precis stått bakom och stöttat Anthony och hans försök att bli en del av Vita huset, säger en källa till New York Post.

Hustrun påstås även ha vant sig vid familjens ”Wall Street-liv” och vill därmed inte bli en del av ”den galna världen i Washington” enligt källor.

Var gravid i 9:e månaden

Ball, som ansökte om skilsmässa för tre veckor sedan, uppges även ha varit gravid i nionde månaden när hon skrev under papperna den 6 juli.

I måndags födde hon parets andra barn, sonen James, men det dröjde ända till fredagen innan Scaramucci fick träffa sin son uppger källor för New York Post.

– När James föddes skickade Anthony ett sms med texten ”Grattis, jag ber för vårt barn”, berättar en källa med insyn i relationen för tidningen.

Haft vigselringen på fel hand

Paret träffades 2011 och har varit gifta sedan 2014. Tillsammans har de två barn, sönerna Nicholas och nyfödda James.

En källa berättar för tidningen att Scaramucci vid upprepade tillfällen den senaste tiden antingen setts utan vigselring eller haft den på fel hand.

”Anthony fokuserar på sina barn, sitt arbete för presidenten och det amerikanska folket. Det finns inget mer viktigt för honom” säger källan.

Varken Scaramucci eller Ball har kommenterat uppgifterna offentligt.